Jump to content
Clever-Host.ro

Crys01

Banned
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Nume: Cristian Didirenco Vârstă: 19 ani. De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Cred ca am destula experienta in aceast domeniu si un motiv ar mai fi deoarece am fost aceasta vara Fondator acestei comunitati si vreau sa ma revansez cumva fata de Olle poate imi mai da o sansa. Ce secțiune dorești spre moderare?: As prefera mai multe sectiunii simt ca sunt capabil sa corectez orice post neadecvat. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Imbunatatiri ale topicurilor , a regulamentelor si modelelor pentru a fii la curent cu restul comunitatiilor si activitatea moderatorilor fata de ele. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Activitatea mea va incepe de astazi incolo si va fi una promta si adecvata. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da , sunt constient de aceasta chestiune , deoarece oricine este supus unor test ca si in viata reala. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da , sunt constient. Alte precizări: Nu doresc sa ofer informatii despre mine , cine doreste sa afle ceva ma poate intreba. Promit ca ma voi revansa Olle!
 2. Concurs steam xGmania V.2

  Nick: Crys01 Un numar de la 1 la 20: 7 Cum ai aflat de concurs:forum
 3. [Cadou] Crys01 Pentru XGMANIA

  done,bafta.
 4. [Cadou] Crys01 Pentru XGMANIA

  ok,astept o varianta mai avansata
 5. [Cadou] Crys01 Pentru XGMANIA

  merci,poate ma revansez fata de tine,imi pare rau.
 6. [Cadou] Crys01 Pentru XGMANIA

  #Nume: Crys01 #Destinatar: XGMANIA #Tip: Logo #Cadou:https://imgur.com/a/3NYBYUX #Alte precizari: Sa speram ca arata cat de cat
 7. [Propunere] Yohh

  Niste Rankbar-uri ar fi ceva pentru a diferentia gradele.
 8. [Cadou] Yohh. Pentru xGmania

  Frumusel
 9. Date pierdute

  Ramaneti alaturi de noi!Vor urma multe updateuri si concursuri!
 10. Nick: Crys Vîrsta:Am vârsta de 17 ani. Joc dorit:Minecraft Experiență:Am o experiența mare in domeniul administrării de servere,si in tot ce tine de asta. Prin ce metode vei menține serverul cu jucători:Prin reclame și prin promovare de la yt. Ești conștient că inactivitatea serverului va aduce la suspendare:Da, sunt conștient de acest lucru. Ești conștient ca din ziua oferirii serverului vei fi monitorizat:Da, conștient și de acest lucru. Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat.
 11. Cont Steam CS 1.6 free

  Nick: Cristian Un numar de la 1 la 20: 19 Cum ai aflat de concurs: Skype ( ca nu mi-a mers forumul din cauza la net )
 12. Cerere Moderator Loading XGMANIA.TOP Nume: Cristian Vârstă: 16 ani. De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut comunitatea la popularea sa dar si la dezvoltarea acesteia. Ce secțiune dorești spre moderare?: SA:MP Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Imbunatatiri foarte bune veti vedea pe parcurs. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Sunt nou venit pe aceasta comunitate si nu prea multa activitate petrecuta. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Desigur. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru timp-ul acordat.
 13. Nick : Cristian Contact owner (Y!M) : Loading.[] Moderatori categorie : Loading Sub-Forumuri: »Anunțuri importante »Discuții »STAFF Zone » Admin »Facțiuni »Probleme Server »Propuneri »Regulament (momentan) DNS+Link cerere DNS : RPG.XGMANIA.top Link Gametracker : N/A
×