Jump to content
Clever-Host.ro

sdk

Banned
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sdk

 1. [Regulament + Model] Cadouri

  TITLU: [Cadou] Nick pentru Nick Ex: [Cadou] sdk pentru olle MODEL: #Nume: #Destinatar: #Tip: #Cadou: #Alte precizari: REGULAMENT: 1. Pastrati un limbaj decent si un comportament civilizat; 2. Nu aveti voie sa postati creatii cu elemente obscene; 3. Un topic va fi inchis la o zi dupa deschiderea acestuia, fie ca destinatarul a acceptat sau nu cadoul. Daca acesta doreste anumite schimbari aduse creatiei, poate contacta OP-ul printr-un PM; 4. Intr-un topic pot posta doar OP-ul si destinatarul! Exceptie: atunci cand cadoul este oferit comunitatii! 5. Cine nu respecta Modelul [Cadou] Nick pentru Nick ( ex: [Cadou] sdk pentru olle ), va fi sanctionat cu WARN si topicul cu cadoul INCHIS. 6. Cand postati un Cadou sa fie facut in photoshop sau after effects 100%, cine v-a posta cadouri facute in PAINT, PHOTOSCAPE va primi warn + TC la cadou ! Avatarul sa fie 150x200 sau 150x250 7. Acest regulament poate fi editat oricand! 8. Topicul deschis , respectiv cadoul se va inchide de la 1 sapatamana de la predare. 9. Topicurile cu orice cadou care nu este făcut pentru a fi folosit in cadrul forumului , va fi inchis si OP-ul va fi sanctionat cu warn!
 2. Model postare -Battle-

  Nick: Nick-ul user-ului provocat: Tip: Size: Tema: Imagine: Text: Subtext (XGM/xgmania/www.xgmania.top/xgm): Nr de voturi la care se decide castigatorul(3/5/8/10/14): Designerul care va primi lucrarile: Termen limita de acceptare battle:
 3. Titlu: [Provocare] Nick vs Nick REGULAMENT: 1. Pastrati un limbaj si un comportament decent; 2. Nu postati imagini cu continut obscen; 3. Dimensiunea sa fie in pixeli; 4. Trebuie sa dati si un motiv pentru care ati votat cu lucrarea respectiva; Daca nu este dat un motiv, votul nu este luat in considerare iar userul care a "votat" va fi sanctionat cu warn pentru "Vanatoare de postari"! Atentie! "Votez cu v1 pentru ca e mai frumoasa" nu este un motiv! Trebuie sa specificati de ce este mai frumoasa! (nici " v1 e mai buna decat v2" - dati detalii) 5. Daca credeti ca stiti cine este autorul uneia dintre lucrari, nu precizati acest lucru. 6. Nu va dati de gol, nu va scrieti numele sau lucruri care sa indice spre numele vostru in creatii. 7. Pastrati proiectele (.psd) imaginilor, pentru a demonstra ca va apartin! Nu incercat sa trisati cu .psd-uri luate de pe net! 8. Nu faceti dublu-post; Aveti EDIT! 9. Nu aveti voie sa participati cu lucrari facute in urma tutorialelor! Daca invatati ceva intr-un tutorial, aplicati pe alt stock. 10. Sub textul XGMANIA este obligatoriu in creatie! 11. Nu faceti post daca nu votati o lucrare ! ori votati una ori nu va bagati. 12. Daca unul dintre autorii unei lucrari va obliga sa votati lucrarea sa , trimiteti unui designer ss cu conversatia, si veti primi o recompensa. 13. Puteti sa creati un battle odata la 3 zile. 14. Pentru a vota trebuie sa ai minim 5 posturi. 15. Cand votati , trebuie sa va spuneti punctul de vedere despre lucrarea votata , cat si despre cele nevotate ( in caz ca sunt mai multe ). =>Warn/Delete Post 16. Nu aveti voie sa va puneti pe voi ca "Designerul care va primi lucrarile". 17. Dimensiunea unui avatar trebuie sa fie 150x200 sau 150x250. 18. Daca va puneti lucrarea din battle la portofoliu inainte ca battle-ul sa se termine veti fi descalificati. MOD DE VOT: Dupa ce user-ul provocat accepta, un Designer se va oferi sa va ajute cu postarea anonima a creatiilor; Dupa ce terminati creatiile trimiteti-le prin PM acelui Designer, iar acesta le va posta pe amandoua intr-un singur post, notandu-le cu 1 si 2, fara a spune cine este autorul lor; Dupa ce votul se termina, Designer-ul va veni sa numeasca user-ul castigator; Acest regulament poate fi editat oricand, drept urmare vizitati acest topic inainte de a posta!
 4. Nu aveţi voie post-hunt (gg,frumos,genial,bravo,îmi place), lăsaţi reply strict doar cu outcome-ul pentru tutorialul aflat în cauză! Când postezi un tutorial, resursele + outcome-ul final sunt obligatorii Titlul trebuie să arate aşa: „[PS/AE/Cinema 4D/Ilustrator][Tutorial] Nume” Se acceptă doar tutoriale constructive Incalcarea acestor reguli va duce la Topic Closed sau Coș!
 5. Model postare tutorial

  Model postare tutorial : Autor : Descriere : Link Video / Screen : Versiune Photoshop :
 6. Blacklist - Cereri

  Aici se vor posta membri ce n-au respectat regulamentul / pun presiune pe designeri / cer lucrari si nu le poarta. Model: Nick: Nick membru: Data: Durata blacklist: Motiv:
 7. Model de postare [Cerere] Avatar / Semnatura / Etc. - Nume Exemplu [Cerere] Avatar - SDK Tipul lucrării [Avatar, Semnatură, etc] : Text Principal : Text Secundar(xgm/xgmania/xgmania.top)[OBLIGATORIU]: Temă : Render/Stock [OBLIGATORIU] : Ai citit regulamentul? ( Nerespectarea regulamentului poate duce de la T/C pana la WARN/BAN/BlackList): Alte precizări : Regulament -Minim 15 posturi pentru o cerere. -Minim 4 zile vechime pe forum. -Daca titlul cererii nu respecta modelul, va primi Lock. -NU PUNETI PRESIUNE PE DESIGNERI. -Nu faceti cereri pentru alt membru. -O cerere se face la un interval de 3 zile . -Nu aveti voie sa cereti mai mult de o imagine ( avatar / semnatura ) -Designerii nu vor lucra pe stockuri deja editate. -Pentru a fi sigur ca ati citit regulamentul raspundeti in felul urmator : "fan xgmania" , altfel cererea va fii inchisa si veti primi un avertisment. -Dimensiunea unui stock trebuie sa depaseasca 150x250 px , altfel va trebui sa il schimbati. -Daca modelul nu va fi respectat,topic-ul va fi inchis. -Text-ul secundar este obligatoriu! BlackList: 1. Nu respecta regulamentul. - Prima abatere 7 zile - A doua abatere 14 zile - A treia abatere blacklist 1 luna 2. Streseaza Designerii pe chat/PM. - Prima abatere 5 zile - A doua abatere 10 zile - A treia abatere Blacklist 1 luna 3. Cer lucrari si nu le poarta - Prima abatere Blacklist 7 zile - A doua abatere Blacklist 14 zile - A treia abatere Blacklist 2 luni
 8. Nume real:Nicolae Vârsta(cea reală):18 Contact:skype:igor.goit Cât de bine cunoști acest program? [dă-ne un procent] : 50/100 =)) De ce doreşti designer?:Pentru ca nu aveti unu Un avatar + Screen PSD[watermark XGMANIA]: O semnătură + Screen PSD[watermark XGMANIA]: Link portofoliu(OBLIGATORIU):http://xgmania.top/forum/index.php?/topic/180-gfx-design-portofoliu-sdk/&tab=comments#comment-257
 9. Prezentare sdk

  Prenume »Nicolae Vârsta »18 Locația »Orhei Republica Moldova Ocupație »jocuri video Hobby-uri și pasiuni »Design Nick CS »sdk* Mod preferat »Clasic sau mix Steam ( On/Off ) »On De unde ai auzit de XGMANIA? »de pe un grup pe skype Acordă o notă comunității »inaca este de lucrat la comunitate 8/10 Contact »skype:Igor.goit Alte detalii »Sper să aveți numai succese cu comunitatea și ms pentru premium
 10. Cont Steam CS 1.6 free

  Nick:sdk Un numar de la 1 la 20:5 Cum ai aflat de concurs: dintr-un grup pe skype
×